Blåbær luksus

Bikini-klar…? Du skal med på vognen!

Jeg elsker at dyrke motion og bruge min krop! Jeg har det simpelthen bare bedst, når jeg får det gjort og samtidig spiser sundt – det tror jeg gælder alle !! Det betyder meget at være i god form, og mærke man er sund og stærk, forhåbentlig resten af livet

a-fit-girls-16

Push-up´s bliver pludselig lettere at lave med dette billede i tankerne

Men det kræver sku noget! Pyha, nogle gange kan det godt nok være svært at komme ud af døren til træning – Hvad gør man dog? Her er det, at billeder af smukke træningspiger er geniale!!!

Jeg følger en trænings-site på InstaGram, hvor man får et nyt billede af en super hot og fit tøs hver dag! Den kan virkelig anbefales som inspiration. Det minder mig om, hvorfor jeg skal træne !

Jeg har deres krop som mål her til bikini-tiden, som jo er lige om hjørnet. Og jeg vil have jer med på farten! Det er nu der skal rykkes…. Slut med udskylningerne, og i gang med at træne og spise sundt i hverdagen. Jeg taler ikke om at leve på en diæt, det gider vi simpelthen ikke! Men en sund livsstil, hvor god træning 3 timer om ugen, varieret med sund kost, giver fantastiske resultater! Og så må man godt “synde” lidt i weekenden.

Her er lidt til jer, og lad os så inspirere, og få den sommer-krop, man vil have! Tanken om at når de kan, så kan jeg også, motiverer mig super meget

Med min blog håber jeg at kunne inspirere til god træning, og en lækker sund kost. Det er virkelig en verden til forskel, ved at man får trænet 3-4 timer om ugen, og spist den rigtige kost. Jeg er ikke ekspert eller uddannet, jeg har blot en stor interesse for det – og vil elske at dele den med jer der ude 🙂

sexy-fit-girls-12

6-pack til piger er det nye sort

 

Fit-Girls-001

Den numse er simpelthen perfekt!

Følg med her, og sammen går vi ind i kampen mod en usund livsstil.

Jeg vil rigtig gerne have jeres råd, tips og kostråd også – I morgen poster jeg mit træningsprogram, og så er der ingen undskyldninger mere!

Der er 2 måneder til strand-turen og sommerfesterne ! 😀

 

Kærlig hilsen Jessica Sky

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blåbær luksus